DataManix har idag lanceret en ny Manged FM Server service, der er designet til at hjælpe dig med håndteringen af din FileMaker Server, hvadenten det er FileMaker Cloud, Hosted FileMaker server eller en FileMaker Server i jeres virksomhed.
Med andre ord, vi sørger for din server så du kan fokusere på at udvikle fantastiske FileMaker løsninger.

Hvordan virker det ?

Baseret på jeres behov, vil vi installere, konfigurere og deployere en FileMaker Server, enten som en FileMaker Cloud, en Hosted FileMaker Server eller en server hos jer.
Vi vil opsætte monitorering af jeres server og vil respondere på problemer hurtigt og påbegynde fejl retning hurtigst muligt.
Vi kan opsætte off-site backup service så vi kan udføre disaster recovery, i tilfælde af at det bliver nødvendigt.
Hvis du har brug for stor tilgængelighed kan vi opsætte cluster nodes med FileMaker Servere, så du altid har adgang til dine data, selv hvis en server fejler.

Med andre ord, vi kan hjælpe med alle typer af FileMaker Server deployments.

Pris

Prisen består i et setup gebyr, baseret på den valgte deployment type og et månedligt beløb for løbende monitorering og håndtering. Ved udbedring af problemer vil vi fakturere for medgået tid. Fakturering for server brug kan ske gennem os eller direkte til jer, udfra jeres valg af deployment.

FileMaker licenser

Vi er FBA Resellers så vi kan også hjælpe med alle dine FileMaker licens behov.

FileMaker udvikling og konsulent bistand

Vi er en FileMaker FBA Platinum Partner virksomhed og kan hjælpe med jeres løsninger, både med elementer eller ved udvikling af en tilpasset løsning, der opfylder netop jeres behov. Med mere end 20 års erfaring med udvikling af kunde tilpassede løsninger for alle typer af virksomheder, vil I drage nytte af vores omfattende værktøjs palette.

Sådan kommer du igang

Kontakt os idag og lad os tage en diskussion om jeres behov. Baseret på dette, vil vi give jer en anbefaling og pris.
www.datamanix.commail@datamanix.com